Tudnivalók

CÉGISMERTETŐ

A Cityfood (Cityfood Magyarország Kft.) különlegesen finom ebéd házhoz szállítását vállalja munkanapokon, széles választékban. Az étel rendelés egy egyszerű regisztráció után weboldalunkról indítható. Amennyiben Ön a Cityfood új ügyfele, ebédrendelés előtt kérjük böngéssze át étlapunkat, és a szolgáltatásunkkal (ebéd házhoz szállítás) kapcsolatos tudnivalókat. Cégünk ebédrendelés esetén minden ismert étkezési jegyet elfogad.

Ételeinket egyedi kiszerelésben, légmentesen lefóliázott dobozokban szállítjuk házhoz.

Ételfutár és étel rendelés szolgáltatásunk az ország csaknem teljes területén elérhető. Fogyókúrás ételek házhoz szállítása a diétás étrend kialakításhoz!
Tekintse meg étlapunkat!

A főzés során adalékokat, színezőanyagokat illetve tartósítószert egyáltalán nem alkalmazunk, a “cook&chill” technológiának köszönhetően az ebéd nem veszít zamatából és biztonsággal szállítható még a legnagyobb nyári melegben is. A cook&chill (főzz és hűts) technológia lényege, hogy az ételeinket közvetlenül a főzést követően tálaljuk, majd 90 percen belül +3°C-ra hűtjük le, és gondoskodunk arról, hogy zárt hűtőláncon keresztül ezen a hőmérsékleten tartva jusson el ügyfeleinkhez.

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, igyekszünk a hazai étkezési szokásoknak megfelelő legnépszerűbb ételeket kiválasztani, de egyúttal lehetőséget kínálunk kifejezetten egészség-barát, kalóriaszegény étrend kialakítására is.

Ebédjéhez stresszmentes, nyugodt perceket kívánunk, és nem utolsó sorban: jó étvágyat!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdései vagy észrevételei vannak, kérjük, hívja ügyfélszolgálati irodánkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére hétköznap 8-15 óra között, vagy írja meg nekünk erre a címre: eszrevetel@cityfood.hu

TUDNIVALÓK

 • Szállítás: hétfőtől-péntekig, 8:00-14:00-ig.
 • Áraink tartalmazzák az áfát és a szállítás költségeit.
 • Az ebédrendelés minimális értéke 800 Ft/nap.
 • Tetszés szerint választhat, hogy mely napokon veszi igénybe ebéd házhoz szállítás szolgáltatásunkat. Megrendelőinknek módjában áll naponta akár egy adag ebédet is rendelni.
 • Rendelésre illetve lemondásra a szállítás előtt 2 nappal 16 óráig van lehetőség. Következő heti rendelést szombat 16 óráig fogadunk, de kérjük ebédrendelését lehetőleg a tárgyhetet megelőző hét péntekig juttassa el hozzánk, interneten vagy a területi képviselőn keresztül.
 • Lemondás történhet e-mailen, interneten keresztül – vagy munkanapokon telefonon – kiszállítás előtt 2 nappal 16 óráig.
 • Új megrendelés esetén fizetés az első szállítási napon.
 • Étkezési jegyeket elfogadunk (hideg, meleg): Edenred.

AZ ÉTEL TÁROLÁSA ÉS MELEGÍTÉSE

A kiszállított ételt a kézhezvételt követő 30 percen belül el kell fogyasztani. Ha erre nincs módja, kérjük, tárolja azt hűtőben, fogyasztása a rendelést követő napig ajánlott. Az ételtároló doboz a zárófólia eltávolítása után mikrohullámú sütőben való melegítésre alkalmas.

ÉTELEINK TÁLALÁSI MENNYISÉGE

Levesek 5-6 dl
Főzelékek 4 dl + feltét
Főzelékek feltét nélkül 5 dl
Egytálételek 45-55 dkg
Húsok sütve 8-14 dkg
Köretek 25-35 dkg
Mártások 1-2,5 dl
Sütemények 15-25 dkg
Savanyúságok 12 dkg
Zóna (kis) adagok kb. 30 dkg

VITÁLKONYHA ÉTELEINK TÁLALÁSI MENNYISÉGE

Levesek 4,5-5 dl
Főzelékek 4 dl + feltét
Főzelékek feltét nélkül 5 dl
Egytálételek 40-45 dkg
Húsok sütve 8-14 dkg
Köretek 20-25 dkg
Mártások 1-2,5 dl
Sütemények 10-15 dkg
Savanyúságok 12 dkg
Zóna (kis) adagok kb. 28 dkg
TM menü kis leves + kis főétel
M1 menü kis leves + főétel

KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 • Bankkártya
 • MKB SZÉP KÁRTYA
 • OTP SZÉP KÁRTYA
 • K&H SZÉP KÁRTYA

Leadott, és még ki nem fizetett megrendelését, utólag is kifizetheti bank- illetve szép kártyával az adott hét csütörtök 13:00-ig. (Amennyiben több hetet rendelt meg egyszerre, az adott rendelésben szereplő legkorábbi étel hetének csütörtök 13:00 órája a határidő).

PAPÍR ALAPÚ FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 • Edenred utalvány

GARANCIA

Cityfood pénz visszafizetési garancia, az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett ételt vissza szeretné mondani, kiszállítás előtti napon 12 óráig (hétvégén is) lehetőség van lemondani a rendelést. Lemondás történhet e-mailen, interneten keresztül – vagy munkanapokon telefonon – előző nap 12 óráig. Cégünk visszafizeti a kifizetett termék árát legkésőbb 7 napon belül, amennyiben jelzi ezt szállítókollégánknál vagy a megadott e-mail címeken. Ha a megrendelő szeretné, lehetőség van a kifizetett és lemondott étel árát egy későbbi rendelés során felhasználni. (SZÉP kártya esetében csak az utóbbira van lehetőség!)

REKLAMÁCIÓ ÉS JÓTÁLLÁS

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagoláson, amely szállítás során következett be, kérjük, okvetlenül hívja fel ügyfélszolgálatunkat, megtesszük a szükséges és gyors lépéseket, illetve amennyiben alkalmunk van rá, orvosoljuk a hibát! A sérült ételt kérjük, hogy következő munkanapon juttassa vissza szállító kollégánkkal, és a kifizetett étel árát jóváírjuk (azaz egy későbbi rendelés során felhasználható), vagy kifizetjük készpénzben. (SZÉP kártyás fizetés esetén csak levásárlás lehetséges!)

Reklamációkat elektronikusan az alábbi e-mail címeken nyújthat be: mail@cityfood.hu

A reklamációkat 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, ennek eredményéről e-mail-ben tájékoztatjuk.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

(Munkanapokon 8-15 óráig)
Tel.: 06 (1) 700 42 12, 06 (1) 700 41 16
Cím: 2220 Vecsés, Új Ecseri út 2.

Ételfutár és étel rendelés szolgáltatásunk az ország csaknem teljes területén elérhető. Fogyókúrás ételek házhoz szállítása a diétás étrend kialakításhoz!
Tekintse meg étlapunkat!