Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb hangsúlyt kap az emberek életében, szerencsére ma már sokan igyekeznek odafigyelni arra, hogy megfelelő alapanyagokból készült ennivalót egyenek, és hogy kerüljék a feldolgozott élelmiszereket. Ezek… Tartalom Megtekintése

Az idei tavasz a megszólalásig hasonlít a nyárra, szinte már a szánkban érezzük az édes eper, a lédús dinnye és a roppanós cseresznye ízét. Noha rájuk még néhány hónapot várnunk… Tartalom Megtekintése

A sajt és a túró fontos alapanyaga a fogyókúrás étrendnek, hiszen mindkettő úgy látja el szervezetünket energiával, hogy közben nem hizlal. Nem csak a fogyásban, de az izomépítésben is fontos… Tartalom Megtekintése

Zöldséglepény vagy zöldségkenyér – vajon mit takar ez a különös elnevezés? Egy zöldségalapú, egészséges és kalóriaszegény ételt, amit mi magunk is elkészíthetünk otthon, és nagyszerű alternatívája lehet a hagyományos kenyérnek…. Tartalom Megtekintése

Fogyókúrázni és azt tartósan fenntartani mindig nagy kihívás. Számtalan dologra kell odafigyelni ahhoz, hogy a testsúlycsökkenés elinduljon, és fenn is maradjon addig, amíg el nem érjük a kívánt célt. Mozgás… Tartalom Megtekintése

A tojás a termékenység szimbóluma, ősi pogány jelkép, amit a keresztény kultúrkör is átvett. A természet tavaszi ébredése, a termékenység és a feltámadó Jézus Krisztus mind ott vannak a húsvétkor… Tartalom Megtekintése