Zöldséglepény vagy zöldségkenyér – vajon mit takar ez a különös elnevezés? Egy zöldségalapú, egészséges és kalóriaszegény ételt, amit mi magunk is elkészíthetünk otthon, és nagyszerű alternatívája lehet a hagyományos kenyérnek…. Tartalom Megtekintése

Fogyókúrázni és azt tartósan fenntartani mindig nagy kihívás. Számtalan dologra kell odafigyelni ahhoz, hogy a testsúlycsökkenés elinduljon, és fenn is maradjon addig, amíg el nem érjük a kívánt célt. Mozgás… Tartalom Megtekintése

A tojás a termékenység szimbóluma, ősi pogány jelkép, amit a keresztény kultúrkör is átvett. A természet tavaszi ébredése, a termékenység és a feltámadó Jézus Krisztus mind ott vannak a húsvétkor… Tartalom Megtekintése

A kivi a téli, vitaminhiányos időszakban igazi messzi földről érkezett megmentő gyümölcs, hiszen magas vitamintartalmával és a benne található rengeteg ásványi anyaggal hozzájárul immunrendszerünk egészséges működéséhez. Ez a külsőre nem… Tartalom Megtekintése

Sok olyan étel van, aminek az elnevezése kissé megtévesztő – a székelykáposzta pont ilyen.  Biztosan sokan hiszik azt, hogy ez a finom, húsos, savanyú káposztás étel klasszikus erdélyi fogás, ami… Tartalom Megtekintése

A dió fontos alapanyaga a magyar konyhának – a pozsonyi kifli, a bejgli, az aranygaluska vagy éppen a hókifli mind elképzelhetetlen lenne nélküle. Sajnos évek óta egyre nagyobb probléma a… Tartalom Megtekintése