Minden napra egy alma

Nem tud dönteni, két lehetőség közül melyiket válassza? A megoldás az almamag! Ausztriában évezredes hagyománya van az alma segítségül hívásának: ha olyan helyzet áll elő, hogy két lehetőség közül kell… Tartalom Megtekintése

amiért szeretjük a tárkonyos ragulevest

1. Kis hazánkban nagy hagyománya van a kiadós leveseknek, hiszen annál jobb egy leves, minél laktatóbb, az egyik legkedveltebb levesünk pedig a tárkonyos raguleves. Ennek oka összetett: a magyar szegénykonyha… Tartalom Megtekintése

Öt dolog, amiért a paprikás krumpli még mindig a kedvencünk

1. A legolcsóbb. Ennél egyszerűbb hozzávalókból nem is tudna készülni. Mi kell hozzá? Krumpli, mégpedig jó sok. Hagyma, só, bors, őrölt paprika és egy kis zsiradék. Mi mehet még bele?… Tartalom Megtekintése

Hogyan készül a zöldbabfőzelék?

Ilyenkor télen sokan visszasírjuk a nyarat, amikor a friss, ropogós zöldségeké és a lédús gyümölcsöké volt a főszerep, nem kellett naphosszat gondolkodni azon, hogy mit főzzünk másnap, mert volt bőven… Tartalom Megtekintése

1. Finom. A rántott karfiol kétségkívül a legjobb dolog, ami egy karfiollal történhet. Sok ízletes karfiolos étel van, mint a karfiolleves vagy a rakott karfiol, de az első helyen mégiscsak… Tartalom Megtekintése

Öt dolog, amiért a rántott sajt mindannyiunk kedvence

1. A rántott sajt a rántott hús mellett hazánk legkedveltebb ételei közé tartozik. Egyike a leggyakrabban rendelt fogásoknak, kicsik és nagyok egyaránt szeretik. Kiváló étel válogatósoknak, gyerekeknek, fogyókúrázóknak, tudatosan étkezőknek,… Tartalom Megtekintése