Az utóbbi években egyre többen találkoznak az inzulinrezisztencia (IR) diagnózisával – egy olyan anyagcserezavarral, amely nemcsak a mindennapi életminőséget befolyásolja, de hosszú távon akár 2-es típusú cukorbetegséghez is vezethet. A… Tartalom Megtekintése
A zserbó neve hallatán valószínűleg sokunknak a karácsonyi süteményes tál, a nagymama illatos konyhája és a nosztalgikus családi összejövetelek jutnak eszébe. Ez az omlós, diós-lekváros-csokoládés sütemény méltán vált a magyar… Tartalom Megtekintése
Ahogy beköszönt az ősz, és a levegőben már ott kering az első megfázások szele, egyre nagyobb szükségét érezzük annak, hogy valami igazán tápláló, meleg és gyógyító finomság kerüljön a tányérunkba…. Tartalom Megtekintése
Ahogy beköszönt az ősz, és a levelek aranybarna színekbe öltöznek, úgy kerülnek elő a konyhákban is az ilyenkor legkedveltebb alapanyagok: alma, dió, sütőtök és természetesen a fahéj. Az egyik legnépszerűbb… Tartalom Megtekintése
Kevés olyan alapanyag van a konyhában, ami egyszerre ilyen egyszerű és mégis ennyire varázslatos, mint a karamell. Egy kis cukor, egy kis hő, és máris ott illatozik előttünk valami ellenállhatatlan…. Tartalom Megtekintése
Ahogy beköszönt az ősz, egyre inkább vágyunk a melengető, laktató, otthonos ízekre. A hűvösebb idővel együtt megérkeznek a piacokra a szezon legszebb zöldségei: sütőtök, káposzta, cékla, krumpli, gomba, édesburgonya –… Tartalom Megtekintése
