foodbox

Foodbox – A finom doboz

  • |

A Cityfood ügyfelei számára nem ismeretlenek a Foodbox termékek, hiszen többször is nyílt már lehetőség arra, hogy ebédjük mellé megrendeljék valamelyik dobozba zárt egytálételt – legutóbb éppen januárban. Aki pedig nem rendelte meg, az is biztosan találkozott már velük a nagyobb szuper- és hipermarketek kínálatában. De miért érdemes a Foodbox finom dobozait választani?

A minőség az első
A 100%-ig magyar tulajdonban lévő Foodbox legfontosabb alapelve, hogy semmilyen kompromisszumot nem hajlandó kötni a minőség tekintetében, ezért az összes alapanyagot ellenőrzött és minősített beszállítóktól rendeli. A magától értetődő frissesség mellett ez többek között azt is jelenti, hogy csak bőr nélküli hús kerül az ételekbe, a rizses fogások a legjobb minőségű „jázmin” rizsből készülnek, a tésztaételekben pedig kivétel nélkül mindig tojást nem tartalmazó, olasz durumtészta van. A magas minőség megőrzésének biztosítása érdekében a Foodbox negyedévente összes termékét egy független laboratóriummal vizsgáltatja be.

Eltarthatóság
Noha a Foodbox finom dobozai sem színézeket, sem ízfokozót, sem tartósítószert nem tartalmaznak, mégis hosszú ideig, 30 napig megőrzik minőségüket az egyedileg kidolgozott hőkezelési eljárásnak köszönhetően. Ezért a Foodbox dobozos és tálcás ételei arra is tökéletesen alkalmasak, hogy az ember „betárazzon” belőlük hétvégére, az ünnepekre vagy akár egy hosszabb kényszerszabadságra felkészülve.

Ízek és „mentességek”
A Foodbox törekszik a változatosságra, ezért könnyen elkészíthető, egészséges ételei között találhatunk tésztaételeket, mint például a carbonara vagy a négysajtos penne, vannak rizses fogások is, mint amilyen az indonéz rizses csirke vagy a tavaszi csirkemell rizottó, és természetesen a hagyományos magyar ízek sem hiányozhatnak a palettáról, mint a székelykáposzta, a bácskai rizseshús vagy a paprikás csirke. Emellett három új Fitt-tálcás termék is megjelent a kínálatban: a görög joghurtos csirkemell zöldséges bulgurral, a kemencés sült pikáns csirkemell fitt zöldségekkel és a gyros csirke zöldséges bulgurral. Mivel a Foodbox saját üzemmel és gyártósorral rendelkezik, így a glutén- és laktózmentes ételek tisztaságát is garantálni tudja.

Hol kapható?
Az összes nagyobb magyarországi áruházban, mint Lidl, Auchan, Tesco, SPAR és CBA, de a kisebb boltokban és élelmiszerüzletekben is megtalálható az ország egész területén. Ezért ha valaki délben még nem tudja, mit egyen ebédre, elég beugrania a legközelebbi élelmiszerboltba egy Foodboxért, amit aztán otthon percek alatt elkészíthet.

Bővebb információkért és a legújabb termékekért kövesse Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/foodboxafinomdoboz