önzetlen felajánlás a kórháznak

CITYFOOD – önzetlen felajánlás a kórháznak

  • |

A Cityfood, az ország egyik legnagyobb ebéd házhoz szállító vállalata szeretné elismerését és tiszteletét kifejezni az egészségügyben dolgozók iránt.

Ezért a cég vezetősége úgy döntött, hogy március 23-tól, amíg lehetőségük van rá napi 250 menüt (leves + főétel) biztosít a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet részére térítésmentesen, segítve ezzel az egész napos helytállásukat.

„A jelenlegi helyzet mindannyiunknak új, aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, akik a frontvonalban harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is az egészségügyben dolgozókat, ezért nagy mennyiségű, változatos főtt étellel támogatjuk a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet. Cégünk ezzel szeretne példát mutatni.” – nyilatkozta Vlajku Levente, a Cityfood Magyarország Kft. ügyvezetője.

Mivel a Cityfood modern üzemében készített ételek a gyártástechnológiának köszönhetően biztonságosak, járványügyi kockázatot nem jelentenek, ezért termékeinket minden korosztály fogyaszthatja, nem csak az orvosok és az ápolónők, hanem az ott ápolt betegek is.
A légmentesen zárt dobozok és az érintésmentes kézbesítés garantálja a kórházban dolgozók és minden Megrendelőnk biztonságát.

Segítsünk egymáson, mert a hősök köztünk élnek!