Vannak alapanyagok, melyeket ritkán használunk, akkor is szinte csak a megszokott formában. Ennek oka a legtöbb esetben mindössze annyi, hogy nem ismerünk alternatív felhasználási módokat, noha az alapanyag kifejezetten sokoldalú…. Tartalom Megtekintése

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy a reggel megvásárolt egészséges eper délutánra foltossá vált, a banánnak pedig semmi baja nem volt még előző nap, másnapra viszont barna és ehetetlen lett…. Tartalom Megtekintése

Sós nassolni valóból sosem lehet elég, csak egy gond van velük: a boltban vásárolt termékek gyakran tartalmaznak olyan anyagokat, melyek nem előnyösek az emberi szervezet számára. Éppen ezért, ha az… Tartalom Megtekintése

A barna medvék és a vaddisznók egyik kedvenc tápláléka tavasszal, ráadásul a megtévesztésig hasonlít egy fehér, illatos virágú növényre. Ez utóbbi nagyon beszédes információ, egy kvízjátékban már kitalálták volna, miről… Tartalom Megtekintése

Egy finom, tartalmas leves és egy könnyű, édes desszert mindig jólesik az embernek. Vannak olyan tipikus ételpárosítások, amelyek az évtizedek során megszokottá váltak, ilyen például a gulyásleves és a rizskoch… Tartalom Megtekintése

A húsvéti főtt sonka ugyanolyan elválaszthatatlan a feltámadás ünnepétől, mint a húsvéti nyuszi vagy a húsvéti főtt tojás. De amíg a főtt tojást bárki el tudja készíteni anélkül, hogy attól… Tartalom Megtekintése