„Last Minute” utazás az ételek világába

  • |

Ahhoz, hogy az emberi test minél tovább egészséges tudjon maradni, változatosan és kiegyensúlyozottan kell táplálkozni, ehhez pedig elengedhetetlen a főtt, meleg étel, melyre minden nap szükségünk van. Az utóbbi évtizedekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ebéd házhoz rendelés, hiszen nincs mindig idő főzni, és az étterembe járás sem oldható meg naponta, ezért a saját otthonunkba vagy munkahelyünkre rendelt meleg étel kiváló megoldás lehet a zsúfolt mindennapok során. De mi történik akkor, ha még annyi időnk sem volt a héten, hogy a következő heti menüt megrendeljük? A Cityfoodnak erre is van megoldása – a „Last Minute” lehetőség!

A Cityfood kisegít a bajban!

Mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor egyszerűen lehetetlen küldetésnek tűnik a főzés. Túl sok a munka, a gyerekeket vinni kell edzésre, tanulni velük, valaki mindig betegeskedik, felújítás, költözés, stb. – hétköznapi gondok, melyeket mindenki jól ismer. A házhoz rendelt ebéd a legjobb megoldás az ilyen időszakokra, hiszen így megmenekülünk az időigényes főzés terhétől. Ehhez csupán annyi a dolgunk, hogy két nappal korábban, 16:00 óráig kiválasszuk kedvenc ételeinket, és leadjuk rendelésünket.

Mi az a „Last Minute”?

Ha nem sikerült a rendelést leadni idejében, néhány ételből van lehetőség a szállítást megelőző nap 9 óra után (csak a weboldalon keresztül), 16 óráig rendelni a készlet erejéig „Last Minute” szolgáltatásunk keretében. A választék délelőtt 9-11 óra között jelenik meg, és a készlet függvényében módosul (tehát nem a megszokott étlap menüpont alatt található). Fontos tudni, hogy a „Last Minute” megrendelt ételek lemondására nincs lehetőség.

Változatos ételkínálat

A Cityfood nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételeket. Laktózmentes fogások, vadhúsból készült ételek, levesek, fitt-ételek, főzelékek, rántott fogások, halételek, főfogások, saláták, savanyúságok, desszertek, vegán és zero ételek gazdag kínálatával várjuk kedves megrendelőinket 2023-ban is.

Önnek mik a tervei az új esztendőre? Ha szeretne több én-időt, könnyítse meg életét a Cityfood segítségével! Finomabbnál finomabb ételeket viszünk Önnek házhoz, így marad ideje hobbijára, szeretteire és kedvenc időtöltésére!