Mit tud az átlagember Bajorország gasztronómiájáról? Annyit biztosan, hogy a sörük kiváló, világszerte híres. Emellett természetesen a klasszikus német fogások hódítanak arrafelé, vagyis a sültek, a kolbász, a burgonya és… Tartalom Megtekintése
A medvehagyma igazi tavaszi zöldség, ami üde, friss, kissé fokhagymás ízével feldobja a legegyszerűbb ételeket is. Kora tavasszal szüretelhető, éppen akkor, amikor még nehezen lehet hozzájutni hazai zöldségekhez, így különösen… Tartalom Megtekintése
Ha kutatást végeznénk az anyukák körében, hogy mi az, amire a leginkább vágynak, biztosan dobogós lenne egy átaludt éjszaka, majd egy másnap délelőtti ágyban heverészés, finom kávé és tartalmas reggeli… Tartalom Megtekintése
Kisgyerekként számos olyan tanácsot hallunk, amit nem kérdőjelezünk meg, hanem kritika nélkül elfogadunk, így ezek egész életünkön át velünk maradnak. Annyira beépülnek a szabályrendszerünkbe, a világról alkotott képünkbe, hogy fel… Tartalom Megtekintése
Palacsinta, gofri, piskóta, kissé megszikkadt süti vagy éppen megunt keksz – mi a közös bennük? Leginkább az, hogy még finomabbak egy édes krémmel a tetejükön. A lekvár, a juharszirup, a… Tartalom Megtekintése
Ahogy minden ünnepnek, a húsvétnak is megvannak a sajátos hagyományai, ami nem csak az ünnepre való ráhangolódást és készülődést érinti, de az étkezési szokásokat is. Hazánkban sokan tartanak húsvét előtt… Tartalom Megtekintése
