1. A legolcsóbb. Ennél egyszerűbb hozzávalókból nem is tudna készülni. Mi kell hozzá? Krumpli, mégpedig jó sok. Hagyma, só, bors, őrölt paprika és egy kis zsiradék. Mi mehet még bele?… Tartalom Megtekintése
Ilyenkor télen sokan visszasírjuk a nyarat, amikor a friss, ropogós zöldségeké és a lédús gyümölcsöké volt a főszerep, nem kellett naphosszat gondolkodni azon, hogy mit főzzünk másnap, mert volt bőven… Tartalom Megtekintése
1. Finom. A rántott karfiol kétségkívül a legjobb dolog, ami egy karfiollal történhet. Sok ízletes karfiolos étel van, mint a karfiolleves vagy a rakott karfiol, de az első helyen mégiscsak… Tartalom Megtekintése
1. A rántott sajt a rántott hús mellett hazánk legkedveltebb ételei közé tartozik. Egyike a leggyakrabban rendelt fogásoknak, kicsik és nagyok egyaránt szeretik. Kiváló étel válogatósoknak, gyerekeknek, fogyókúrázóknak, tudatosan étkezőknek,… Tartalom Megtekintése
A krumpli igazi varázsalapanyag, nagyon egyszerűen és gyorsan igazán ínycsiklandozó ételek készíthetőek belőle, ráadásul még olcsó is, a magyar konyha legalapvetőbb élelmiszere. Az egyik legfinomabb krumplis ételünk a tócsni, ami… Tartalom Megtekintése
Öt dolog, amiért szeretjük a vargabélest 1. Kisiskolás korunkat idézi sokunkban, hiszen az iskolai menza sztárvendége volt a vargabéles. A sok főzelék, leves és számos „nemszeretem étel” között ez volt… Tartalom Megtekintése
