padlizsánkrém tálban
egy tál lecsó

A lecsót mindenhol ismerik, még ha nem is mindenhol ezen a néven. Nem csak hazánkban népszerű étel, hanem világszerte. Ahány ország, annyiféle lecsó, az egyik helyen cukkini is kerül bele,… Tartalom Megtekintése

rozebor

Ki szereti a rozét? És ki vágyik a nagy melegben egy kis alkoholos, hűsítő finomságra? Ha különleges limonádéinkat már kipróbálta, a koktélkészítés pedig túl bonyolultnak tűnik, itt a tökéletes megoldás:… Tartalom Megtekintése

lencse az asztalon

Barna lencse, vörös lencse, fekete lencse, zöld lencse és sárga lencse. Ön is meglepődött azon, hogy nem csak egyféle lencse létezik? Ez azért lehet, mert kis hazánkban a zöldborsófőzelék népszerűsége… Tartalom Megtekintése

rántott csirkecombok

Vannak örök klasszikusok, mint amilyen a rántott csirkecomb, amire mi, magyarok képtelenek vagyunk ráunni. Régebben a nagyi hétvégére levágta a csirkét, abból készült a jó húsleves, majd a rántott csirkecomb,… Tartalom Megtekintése

gyros pitában

A jó idő beköszöntével minden nagyvárosban és üdülőterületen hemzsegnek a gyorsbüfék, a gyros árusok. Hogyan tudott ez a jellegzetesen görög étel ekkora népszerűségre szert tenni, mi lehet a titka, mi… Tartalom Megtekintése