A hagyományos, magyaros bablevest szinte mindenki imádja, jó sok szárazbabbal – lehetőleg minél nagyobb szeművel –, kolbásszal, zöldségekkel, csipetkével, paprikás lével. Klasszikus, népszerű hazai étel, nagy előnye, hogy gazdag és… Tartalom Megtekintése

A kisgyermekek ideális esetben az első hónapokban csak anyatejet kapnak, majd megkezdődik a hozzátáplálás, a következő lépcsőfok pedig az, amikor a kicsi már ugyanazt eheti, amit a szülei. Ez elsőre… Tartalom Megtekintése

Az ősz egyik legegészségesebb zöldsége vitathatatlanul a sütőtök, amiből vehetünk akár kicsit, akár nagyot, hosszúkásat vagy kerekdedet, a lényeg, hogy tök legyen, és süthető, a többi nem számít. Illetve mégis,… Tartalom Megtekintése

Vajon tényleg Brassóból származik? Szaftosan az igazi, vagy inkább zsírjára sütve, a húst kissé megpirítva? Készülhet csirkéből is, vagy legyünk szigorúak, és csakis sertéshús kerüljön bele? Számos kérdés övezi a… Tartalom Megtekintése

A szilva az egyik legértékesebb őszi gyümölcsünk, amit nem csak gyönyörű, hamvas lila színe, hanem jellegzetes íze és a benne lévő vitaminok miatt is kedvelünk. Hazánk éghajlata kedvez neki, ezért… Tartalom Megtekintése

A kisgyerekek számára a saját születésnapjuk az év eseménye, rendkívül büszkék arra, hogy még egy évvel idősebbek lettek. Igénylik és szeretik látni ilyenkor a saját életkorukat mindenféle formában, jöhet a… Tartalom Megtekintése